Máj u Medvědů

Zveřejněno: 2. 6. 2023, zapsal: Zuzana Kleinová, přečteno: 197x
tenis hasi45682 plasy medvěd

   

         

Duben jsme správně zakončili školkovou čarodějnou veselicí a konečně začalo to správné jaro, na které jsme se těšili. Čekalo nás plno akcí. Nejprve jsme se naučili básničku pro maminku a vytvořili jí i přáníčko. Snad to maminky potěšilo. Následovalo povídání o rodině a ne ledajaké. Každý to má doma trochu jinak. Ale všichni se máme rádi! A tak jsme si k tomu pěkně zazpívali o muzikantské rodině.

            Mezitím jsme začali také sporovat. Ovšem vyšlápnout kopec  až na tenisové kurty u Vojtíška ze třídy Jablíčko, to byla fuška. A už tu byly další výpravy. Výlet autobusem do zoologické zahrady v Plasích a exkurze u hasičů. Takových velkých aut, co tam mají zaparkováno. A šatny mají podobné jako my ve školce, jen místo značek mají jména a místo kšiltovek helmy. I Agility se nám líbily. Že nevíte, co to je? To jsou takoví šikovní pejsci, co běhají přes různé překážky, podobně jako koníci v Pardubicích.

            Nazapomněli jsme ani na trochu kultury a vydali jsme se do knihovny na koncert. Zpívaly tam hned dva sbory dětí ze ZŠ T. G. Masaryka. Která písnička byla nejoblíbenější? Ta o lízátkách. Také jsme se vyparádili, nazdobili a načančali a přijel pak fotograf. Tak co, sluší nám to?

agyl medvěd na zmrzlinee fffghjkkhfd