Dráčci, lovci pokladů

Zveřejněno: 22. 9. 2023, zapsal: Veronika Vaňourková, přečteno: 150x

zapsala: Svejkovská

Prázdniny nám skončily, a tak jsme se opět v září všichni Dráčci setkali v naší třídě, kde jsme mezi nás přivítali naše 3 nové kamarády. Společně jsme si připomenuli naše pravidla, kterými se v MŠ řídíme a jelikož jsme předškoláci, čeká na nás už i velká zodpovědnost. Jaká? Budeme se střídat v roli hospodářů. Ti mají za úkol především kontrolovat úklid třídy a stolečků, chodí první na vycházce, kontrolují místo na hraní, jestli je bezpečné, čisté apod. Ale to ještě není všechno. Pokud hospodáři správně splní svojí úlohu, dostanou odměnu ve formě penízků. K čemu nám ale takové penízky budou?

Jednoho krásného dne jsme objevili dopis, který byl adresován naši třídě Dráčků. V něm jsme se dozvěděli, že si celý tento školní rok budeme hrát na Lovce pokladů.

Věříme, že spoustu pokladů najdeme a objevíme a každý budeme mít svojí truhličku, do které si budeme svůj získaný poklad střádat. Za určitý čas bude možné nastřádaný poklad směnit za různé zajímavé věci, které budou mít určitou hodnotu a my si budeme muset dobře rozmyslet, spočítat a rozdělit penízky podle toho, za co budeme chtít nás poklad směnit.

Už teď se nemůžeme dočkat všech dobrodružství, která nás čekají. Cesta lovců pokladů právě začíná.

lovci pokladů2 lovci pokladů1