Sluníčka - Loučení

Zveřejněno: 30. 6. 2021, zapsal: Andrea Pylíková, přečteno: 440x
Sluníčka - zahradní disco Sluníčka - Cyklo výlet Sluníčka - Na koupališti

Červnové dny lákaly užívat si sluníčka, pohody a společné zábavy. Horké letní počasí nás po dvakrát přimělo navštívit rokycanské koupaliště, kde jsme si zadováděli v brouzdališti - pod chrličem vody tzv. hříbkem, na skluzavce a také jsme experimentovali s vodou a pískem na vodním hřišti. Sladkou svěží tečkou byl vanilkový nanuk, mňam :-). 

Konec školního roku je také o loučení a to nejen na dobu letních prázdnin. Naši kamarádi Kryštůfek, Pavlík a Marcus nastupují po prázdninách do základní školy a Betynka, Sofinka a Bártík se stěhují, a proto budou navštěvovat jinou školku. Přejeme jim hodně kamarádů a mnoho úspěchů v životě.

Abychom si loučení zpříjemnili, tak jsme se společně s rodinami vypravili na cyklovýlet do Kamenného Újezdu, kde nás na dětském hřišti čekalo sportovní klání rodinných dvojic, malá odměna, opékání buřtů a krásné chvíle u táboráku.

Poslední dny ve školce nám osladil dort na rozloučenou od Kryštůfka, ale také diskotéka s opravdovým "dýdžejem" na školní zahradě a zmrzlinové kornouty. Tancování a řádění jsme si užívali celé dopoledne. A teď už jen….  „Krásné prázdniny plné pohody, radosti a sklvělých zážitků."