Pohádka - Škola v přírodě 5. den

Zveřejněno: 11. 3. 2022, zapsal: Bohumila Choulíková, přečteno: 368x
ŠvP 81 ŠvP 11

11. 3.    5. den

Milý deníčku,

páteční ráno je tradičně věnováno velkému balení, a tak tomu nebylo jinak ani letos. Nebyla to jako vždy žádná lehká práce, ale nakonec byly všechny kufry a tašky zavřeny a v pokojích po nás nezůstalo vůbec nic. Na malou chvíli jsme se šli ven trochu provětrat, rozloučit se s lyžařským areálem, mrknout do místního kostela… ale pak šupky zpátky do tepla do jídelny, protože dneska vichr foukal opravdu hodně studený. Ještě před dřívějším obědem (nudlová polévka, vepřové na česneku s bramborem) jsme zakreslovali do zážitkových sešitů a také si tam lepili samolepky z Ježíškova světa.

Po obědě jsme nasedli do autobusu a vydali se směr Rokycany. Cestou jsme však měli ještě jednu zajímavou zastávku. V Karlových Varech jsme zašli na prohlídku Vánočního domu. Když už jsme totiž ty Vánoce našli, tak jsme si je ještě chtěli pořádně prohlédnout a užít si je. S úžasem jsme hleděli na tisíce světel, ozdob a ozdůbek a také medvídků, kterých tu mají až neskutečné množství a také druhů. Jednoho malinkého jsme také dostali každý na památku.

Cesta domů byla pro nás celkem dlouhá, věta „už tam budem“ zazněla mnohokrát. Škola v přírodě se nám líbila hodně, ale na své blízké jsme se už těšili všichni moc.