Princezny a princové

Zveřejněno: 20. 5. 2022, zapsal: Ilona Kršová, přečteno: 279x
gdhjdghj cvxcv

V tomto týdnu jsme se v Beruškách proměnili na princezny, prince a rytíře. V tematických kostýmech jsme se vypravili na skutečný Zámek Kozel. Prohlédli jsme si přilehlé zahrady plné rozkvetlých keřů, vzrostlé stromy v parku, zámeckou terasu a dekorace, jezírka i fontány.

Navštívili jsme interiéry loveckého zámku Kozel - čtyřkřídlé přízemní budovy kolem obdélníkového vnitřního nádvoří, prohlédli jsme si zařízení a vybavení pokojů, salónků a zámeckého divadla.

Zaujala nás zdejší výstava Draků a drakobijců.

 

Tematicky vhodná byla i návštěva muzikálu Ledové království, které nacvičili absolventi ZUŠ v Rokycanech (kde vystupovaly i dvě bývalé žačky naší MŠ). I když pro některé děti bylo muzikálové představení premiérou, rozhodně všechny uchvátilo a nadchlo.

 

Co by to bylo za život na zámku/hradu bez zvířat? A tak jsme se vypravili zhlédnout Agility - ukázky trénování a hrátek psů. Dozvěděli jsme se něco nového o různých rasách psů, velikosti, stáří i povahy, co je těší, co se jim líbí a nelíbí. Po domluvě s majitelem psa jsme měli možnost si psy pohladit.

fgshsfgh vbmnbcnm