4.DEN – hledání cesty k pokladu

Zveřejněno: 9. 6. 2022, zapsal: Andrea Pylíková, přečteno: 231x
Sluníčka - vodní hrátky II Sluníčka - vodní hrátky

Noci jsou klidné – plavčíci spí jako hození do vody - ale deštivé, to nás však neodradí a vyrážíme za novými dobrodružstvími.

Máme od Sindibáda úkol - najít poklad. Objevujeme postupně indicie, hledáme ztracené klíče i části mapy k pokladu a skládáme vše dohromady. Vše jsme úspěšně zvládli a jdeme hledat poklad.

Povedlo se, truhla s pokladem „náramkem s kormidlem a čokoládovými penízky“ objevena.

Chystáme se také vyzkoušet vodní pistole. Tak rychle připravit kbelíky s vodou a jdeme na to. Pal, pal, voda stříká všude – máme prostě vodu rádi.

Našli jsme další truhlu s pokladem – v ní medaile za statečnost ve školce v přírodě i krásný diplom. Uložili jsme si ho do našeho deníčku a dokreslili i pár zážitků.

Po poslední večeři nastal čas loučení. Pozvali jsme mořského vlka Pepu i jeho rodinu, také kuchtíka zdejšího přístavu, abychom jim všem poděkovali za příjemný pobyt. Zazpívali a zatančili jsme pro ně naši námořnickou hymnu. Odměnou nám byl velký potlesk a sladký bombónový náramek.

No a teď vzhůru do našich kajut, zabalit své věci a uložit se k poslednímu spánku. Necháme si zdát o našich rodičích, kteří na nás zítra budou netrpělivě čekat v Rokycanech.