Stromeček - Pojďte děti do kola, Kořínek nás zavolá

Zveřejněno: 17. 9. 2022, zapsal: Marie Šašková, přečteno: 253x
rtjkz dkihgfj

Nový školní rok ve Stromečku začal s úsměvem na tvářích všech dětí i paní učitelek. Nové děti z Lodičky i z Jablíčka se seznámily s dětmi, které ve Stromečku zůstaly z minulého roku a hned první den si společně pohrály. Také poznaly skřítka Kořínka, který bude děti provázet po celý školní rok.

Během prvních dní ve školce se děti dozvěděly, jaká jsou společná pravidla ve třídě, naučily se nové písničky (Stromy, Sluníčko, Máme doma obludu) a společně oslavily první narozeniny a svátky. Na vycházkách se seznámily s třídním stromem (javorem u potoka pod strání) a naučily se názvy některých dalších listnatých stromů. Na výletě k Rakováčku si procvičily svá těla na pyramidě a zajezdily si na lanovce.

Poslední slunný letní den děti navštívily Mirákulum, kde strávily mnoho krásných chvil. Zocelily si své svaly na lanových žebřících a lávkách, vyzkoušely svoji odvahu v labyrintu a v podzemí, zajezdily na skluzavkách a gumových kruzích a naučily se starat o zvířata z farmy. Na šlapadlech projely celé dopravní hřiště a zaskákaly si na trampolínách. Den všem velmi rychle utekl a děti si z něj odnesly plno zážitků.