ŠvPř Saská - Zlatá horečka, den 4.

Zveřejněno: 7. 6. 2024, zapsal: Martin Krš, přečteno: 114x
lkihizfufgoijoůo sojpshvp

Ráno jsme se nemohli probudit, ale hlad nás popohnal na snídani.  Užili jsme si dobré jídlo a vypravili jsme se autobusem do zámeckého parku Blatná. Nejvíc nás zaujalo množství zvěře (daňci, lamy, pávi, husy, kachny a ryby). Daňci se nás vůbec nebáli a nechali se nakrmit. Někteří kovbojové byli zpočátku opatrní, ale později jim přišlo setkání s těmito zvířaty natolik zábavné, že nechtěli odejít. Opět se dostavil hlad. Rozbalili jsme proto svačiny už v parku.

Cestou zpět nás zlákala sladká pochoutka. Zmrzlinový pohár k výletům patří a nikdy nezbyde. Místní obyvatelé obdivovali naše (vaše) děti – jak jsou slušné, milé, usměvavé, hodné a jak jim sluší vlastnoručně malovaná trička. Před odjezdem jsme se ještě zastavili na hřišti.

Po návratu všichni vyráběli kovbojský šperk a společně hráli pohybové hry.

Večeře byla tentokrát i s polévkou a oblíbenými buchtičkami se šodó. Pak nás čekala diskotéka. Někteří kovbojové se dokonce převlékli do typických dobových obleků. Tancovali jsme až do tmy (někteří by juchali až do rána). Ke druhé večeři byly opečené špekáčky. Tentokrát byla večerka o něco později.

Nakonec už jen večerní hygiena a naši malí kovbojové se svalili do svých pelíšků a hned usnuli.

 

lhifoufg lhkizfigůoh